Suzuki Intruder & Boulevard

Articole care au ca subiect motocicletele Suzuki Intruder şi Boulevard.


Suzuki Intruder VS1400

În 1997, după 10 ani de popularitate, formidabilul Suzuki Intruder VS1400 a trecut la un nivel superior prin adăugarea unui al cincilea raport de transmisie. Această motocicletă este dovada faptului că japonezii au putut să facă un cruiser pur cu o puternică influenţă de chopper şi a suferit puţine schimbări de la lansare.

Mai mult...

Suzuki Boulevard M109R2

Apasă acceleraţia, dă drumul la ambreiaj, dă-i bătaie. Un nor de fum, un zguduit şi uite aşa ajunge tahometrul să indice peste 5000 de rotaţii pe minut. Câţiva metri mai târziu, vitezometrul staţionează la un număr care poate fi considerat rezonabil sau prudent. Oh da! Acum îţi aminteşti de ce este numit power cruiser.

Mai mult...

Suzuki Boulevard C109R

Am aşteptat parcă o veşnicie după această motocicletă. Când Suzuki şi-a prezentat primul mega-cruiser, M109R (M1800R), în 2005, acesta era fără îndoială un lider de imagine, fără a fi totuşi atracţia de top a liniei Boulevard.

Mai mult...

Prin jungla cruiser-elor Suzuki

În 2005 Suzuki şi-a redenumit cruiser-ele, vechile denumiri Intruder, Marauder, Volusia, şi Savage devenind istorie. A fost introdusă în loc o redenumire alfanumerică în genul celei de la Mercedes: ...

Mai mult...

  • 1
  • 2