• Home
  • Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Termeni generali

IntruderZone nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a conexiunii folosite de către dumneavoastră pentru comunicare.

IntruderZone nu poate fi făcut responsabil pentru nici o daună fizică sau morală, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului www.intruderalert.ro, sau de descărcarea şi utilizarea oricărei informaţii, incluzând text, imagini, sau fișiere de pe site-ului www.intruderalert.ro.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. IntruderZone nu îşi asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat şi nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Site-ul www.intruderalert.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informaţii cu caracter tehnic despre dumneavoastră: adresa dumneavoastră de internet, sistemul de operare folosit, tipul navigatorului internet, informaţii despre traficul realizat de dumneavoastră pe site-ul www.intruderalert.ro. Toate aceste informaţii colectate prin intermediul site-ului www.intruderalert.ro au scopul de a ajuta la îmbunătăţirea serviciilor oferite de site.

Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate se referă la modul de colectare şi utilizare a datelor personale furnizate de dumneavoastră pe site-ul www.intruderalert.ro.

IntruderZone nu va dezvălui date personale de identificare niciunui terţ decât cu permisiunea explicită a utilizatorilor sau când există o obligaţie legală în acest sens.

IntruderZone respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează sau se înregistrează pe site-ul www.intruderalert.ro.

IntruderZone se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.intruderalert.ro, aşa cum prevăd dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, cât şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii înregistraţi beneficiază de următoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13), dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14), dreptul de opoziţie (art.15), dreptul de a nu fi supuşi unei decizii individuale (art.17) şi dreptul de a se adresa justiţiei (art.18). Totodată, utilizatorii înregistraţi au dreptul să se opună prelucrării datelor personale şi să solicite ştergerea acestora din arhiva.

Modificarea şi ştergerea datelor personale

Puteţi actualiza sau modifica datele dumneavoastră personale, profilul personal şi parola în orice moment după ce vă autentificaţi pe site, în secţiunea Profil > Actualizează profil şi Profil > Actualizează detalii.
De asemenea în secţiunea Profil > Confidenţialitate puteţi stabili cine poate vizualiza profilul dumneavoastră (Oricine, Doar membrii, Prieteni).

Vă rugăm să anunţaţi imediat IntruderZone de orice inadvertenţe în cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizată, improprie sau ilegală a parolei sau a contului, sau orice altă problemă de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastră să actualizaţi şi să vă asiguraţi că adresa de poştă electronică la care sunt trimise mesajele este cea corectă.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie şterse din baza de date şi/sau pentru întrebări în legătură cu politica de confidenţialitate vă rugăm să ne scrieţi un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau folosind formularul din secţiunea "Contact"

Datele personale furnizate în formularul din secţiunea "Contact" de pe www.intruderalert.ro sau în e-mail vor fi utilizate strict pentru a răspunde întrebărilor/solicitărilor clienţilor.

Asfalt uscat!